Asiakapalvelu ja tuki

Meille on tärkeää, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä tuotteisiimme ja asiakaspalveluumme. Kaikki teknikkomme ovat täysin koulutettuja ja he tuntevat uusimmat tuotteet ja kunnossapitoratkaisut. FORS MW:n Euroopan asiakaspalvelukeskus on Farma Norden, joka sijaitsee Norrköpingissä Ruotsissa. Se huolehtii varaosista, teknisistä palveluista ja tuesta.
TARVITSETKO VARAOSIA?

Varaosavarastoissamme on suuri varasto kaikkia tarvittavia FARMA-, NIAB- ja BIGAB-osia, joita tilaat jälleenmyyjältäsi.

1) Etsi osanumero ja osan nimi tuotteen mukana toimitetusta varaosaluettelosta

2) Toimitamme varaosan jälleenmyyjällesi niin pian kuin mahdollista


TARVITSETKO VARAOSIA?

Lue aina käyttöohje ja jälleenmyyjän toimittamat asiakirjat. Jos et löydä käyttöohjetta, ota yhteyttä jälleenmyyjääsi “Linkki Jälleenmyyjähakuun”

 

Jos jälleenmyyjäsi ei pysty auttamaan sinua, ota yhteyttä Farman ja Bigabin tekniseen tukeen, niin me teemme parhaamme löytääksemme sinulle ratkaisun.

 

Teknikkomme voivat auttaa ja neuvoa sinua seuraavissa:

• Tekninen tuki koneille

• Koneen asennus

• Koneen ensimmäinen käynnistys

• Koneen huolto ja kunnossapito

 

Teknisen tuen yhteystiedot ovat Puhelin: + 46 (0) 11 – 165 770 (valitse #2 teknistä tukea varten) Sähköposti: aftermarket@forsmw.com

HALUATKO TEHDÄ REKLAMAATION?
Jos tuotteesi ei toimi odotustesi mukaisesti, ota ensin yhteyttä jälleenmyyjääsi. Kaikki reklamaatiot hoidetaan jälleenmyyjien kautta. Me yritämme löytää sinulle toimivan ratkaisun. Tarkat, selkeät ja täydelliset tiedot auttavat selvittämään reklamaation nopeasti. Dokumentoi ongelma ja ota jos mahdollista valokuvia.
YHTEYSTIEDOT
AS FORS MW
Tule 30
76505 Saue
Estonia
Växel: +3726790000
Fax: +3726790001
info@forsmw.com
Org. no: 10094723
VAT no: EE100189685
HUOLTO
Tel: +46(0)11165770
E-mail: aftermarket@forsmw.com
AS FORS MW @ 2021 | Cookies
Pidätämme oikeuden muuttaa teknisiä tietoja ilman erillistä ilmoitusta. Kaikki kuvat ovat vain havainnollistamistarkoituksessa.