Eftermarknad & Service

För oss är det viktigt att våra kunder är nöjda med våra produkter och vårt eftermarknadsstöd. Alla på eftermarknaden är kunniga och redo att bidra med lösningar på våra senaste produkter och att hjälpa till med underhållsfrågor. FORS MW’s europeiska eftermarknadscenter är Farma Norden som ligger i Norrköping, Sverige. Där hanteras reservdelar, tekniska service frågor och support.
BEHÖVER DU BESTÄLLA RESERVDELAR?
Vårt reservdelslager har alla de vanligaste reservdelarna tillgängliga på lager för din FARMA, NIAB eller BIGAB. Alla reservdelar säljs genom din återförsäljare:
1)    Hitta reservdelsnumret och namnet på delen du söker efter i den reservdelskatalog som kom med produkten vid leverans.
2)    Vi levererar din reservdel till din återförsäljare så fort som möjligt.
BEHÖVER DU TEKNISK SUPPORT?
Läs alltid först i den bifogade instruktionsboken och titta i den information som du fick med från din återförsäljare. Om du inte kan hitta din instruktionsbok, tag kontakt med den lokala återförsäljare ”Länk till ÅF nätet”
 
Om din återförsäljare inte kan hjälpa dig, tag då kontakt med FARMA’s och BIGAB’s tekniska support team så kommer vi att göra vårt bästa för att hitta en lösning för dig.
 
Våra tekniker kan hjälpa och ge dig råd om:
•    Teknisk support för maskiner
•    Installationer på maskiner
•    Råd första gången man startar maskinen
•    Service och underhåll för våra maskiner
 
För teknisk support kontakta oss enligt nedan:
Telefon: + 46 (0) 11 – 165 770 (välj #2 för tekniskt support)
E – mail: aftermarket@forsmw.com
HAR DU EN REKLAMATION
Om din utrustning inte fungerar som du förväntat dig så tag i första hand kontakt med din återförsäljare, alla reklamationer hanteras genom din återförsäljare. Vi på FORS MW kommer att försöka hitta en lösning om det går. Precis, tydlig och fullständig information underlättar för oss att snabbt försöka svara och lösa en reklamation. Tänk på att alltid dokumentera din frågeställning med bilder när det går.
KONTAKTA OSS
AS FORS MW
Tule 30
76505 Saue
Estonia
Växel: +3726790000
Fax: +3726790001
info@forsmw.com
Org. no: 10094723
VAT no: EE100189685
SUPPORT
Tel: +46(0)11165770
E-mail: aftermarket@forsmw.com
AS FORS MW @ 2021 | Cookies
Vi förbehåller oss rätten till ändringar av specifikationer utan föregående information. Alla bilder är enbart avsedda att vara illustrativa.