AS FORS MW:n liiketoimintaideana on markkinoida, kehittää, valmistaa ja myydä pieniä ja keskisuuria, asiakaskohtaisesti räätälöityjä korkealaatuisia tuotteita kilpailukykyiseen hintaan maanviljelijöille sekä metsä- ja maansiirtourakoitsijoille.

 

Fors MW:n perusajatuksena on, että on parempi ansaita vähemmän myytyä tuotetta kohti ja myydä suuria määriä kuin toimia päinvastoin. Liiketoimintaidea ei ole mitenkään ainutlaatuinen, mutta yrityksille, jotka ovat pitäytyneet siinä, se on ollut menestys, niin myös meille. Fors MW:lle hinnankorotus ei helppo ratkaisu kannattavuuden parantamiseen.

 

Jotta voimme noudattaa tätä liiketoimintaperiaatetta, ja parantaa samalla kannattavuutta, on tärkeää, että keskitymme saamaan parhaan hinnan kaikilla osa-alueilla. Odotamme samaa myös jälleenmyyjiltämme.

1
Fors MW:n tarjonta
Fors MW on markkinajohtaja Euroopassa, jolla on kilpailukykyinen ja innovatiivinen tuotevalikoima, tunnetut ja arvostetut brändit, edustus useilla mantereilla, vahva jälleenmyyjäverkosto, jolla on hyvin kehittyneet myynti- ja palvelukanavat sekä keskittynyt ja strateginen markkinointisuunnitelma.
VAHVA LÄSNÄOLO MARKKINOILLA
Huonoista markkinaolosuhteista riippumatta Fors MW on viime vuosina vahvistanut asemiaan Euroopan markkinoilla. Olemme avanneet uusia markkinoita. Yhtiö on mennyt eteenpäin sekä markkinoista että tuotteista puhuttaessa. Menestys on pitkälti vuonna 2014 esitellyn uuden tuotevalikoiman ansiota. Lisäksi olemme tehneet jälleenmyyjäverkostoon strategisia ja rakenteellisia muutoksia, jotka ovat avanneet uusia vahvoja markkinointikanavia. Tänä päivänä Fors MW on vahvasti edustettuna kaikilla markkinoilla.
Vahvat tuotemerkit
Fors MW:n tuotemerkit ovat vahvoja ja luotettavia. Tuotemerkkejä pyritään jatkuvasti vahvistamaan. BIGAB-vaihtolavajärjestelmä on Pohjoismaiden myydyin vaihtolavajärjestelmä. Vuonna 2014 Ruotsissa teetetty markkinatutkimus osoitti, että brändin tunnettuus oli erinomainen. FARMA-puutavaravaunu on Euroopan myydyin puutavaravaunubrändi, joka kasvaa nopeasti vanhoilla ja uusilla markkinoilla. Tämä on paljolti yhtiön suurimman tuotepäivityksen, FARMA Generation 2:n ansiota.
1
1
Täydellinen kumppani
Fors MW haluaa olla metsätalous-, maatalous- ja urakoitsija-asiakkaidemme täydellinen kumppani. Täydellinen kumppani, joka pystyy täyttämään asiakkaan kaikki perävaunu-, nosturi- ja tuotesovellustarpeet. Helpotamme asiakkaan työtä tarjoamalla kaikki tuotteet samalta toimittajalta. Toimitamme luotettavia tuotteita ja palveluja tavoitteenamme asiakkaan kannattavuuden parantaminen.
YHTEYSTIEDOT
AS FORS MW
Tule 30
76505 Saue
Estonia
Växel: +3726790000
Fax: +3726790001
info@forsmw.com
Org. no: 10094723
VAT no: EE100189685
HUOLTO
Tel: +46(0)11165770
E-mail: aftermarket@forsmw.com
AS FORS MW @ 2021 | Cookies
Pidätämme oikeuden muuttaa teknisiä tietoja ilman erillistä ilmoitusta. Kaikki kuvat ovat vain havainnollistamistarkoituksessa.